Bouwen aan een succesvolle toekomst

Wie is Suzanne

Ik ben opgegroeid in Aarle-Rixtel, een klein dorp bij Helmond, bij mijn ouders en 2 jaar jongere zus.
Vanaf de basisschool heb ik diverse stappen ondernomen om te komen tot waar ik nu sta. 
 
Na een poging te doen om mezelf te ontwikkelen tot professioneel balletdanser naast de basisschool, ben ik uiteindelijk begonnen op de MAVO, waar ik overigens weinig motivatie voor had. Mijn creatieve brein werd te weinig gestimuleerd en heb uiteindelijk 5 jaar over deze studie gedaan. De keuze was werken en leren of studeren. Ik koos voor het laatste omdat ik wist dat er meer in me zat. Ik heb de MBO niveau 4 opleiding bouwkunde-interieurbouw gevolgd waar ik beter tot mijn recht kwam. Ik kreeg de ruimte om eigen ontwerpen te maken en deze daadwerkelijk te realiseren. Dit stimuleerde me om naar de Haagse Hogeschool te gaan en de opleiding Industrieel Product Ontwerp te gaan volgen en ben hier op kamers gaan wonen. Ik kwam steeds beter tot mijn recht. Anticiperen op ontwerpvragen waar een technisch onderbouwde praktische oplossing voor ontwikkeld moest worden.
Wat ik miste was de wedervraag, of de ontwerpvraag daadwerkelijk het pijnpunt gaat vervullen binnen de juiste doelgroep? En of de oplossing daadwerkelijk een massa publiek bereikt? Om dit te kunnen onderzoeken, ben ik de studie Strategic Product Design gaan volgen aan de TU Delft.
 
Na mijn studies ben ik me gaan oriënteren waar ik het beste tot mijn recht kan komen. Ik heb voor diverse werkgevers mogen werken. Van MKB bedrijven tot multinationals en van product leveranciers in de maakindustrie tot service en dienstverlenende aanbieders in verschillende rollen.
Ik kan nu concluderen dat ik een ontwerper van innovaties ben en het beste tot mijn recht kom als ik aan de hand van behoefte onderzoek tot integrale concepten mag komen.
 
Gedurende mijn studietijd heb ik mijn man leren kennen waar ik, met mijn gezin, mee samenwoon in Wateringen, bij Den Haag.
In mijn vrije tijd besteed ik graag mijn tijd aan mijn gezin en aan creatieve bezigheden. Ik ga wekelijks naar modern ballet en streetdance lessen. En tussendoor probeer ik nog wat leuks te maken van stof, hout, verf of papier, lees ik graag een informatief boek of ga ik cultuur snuiven.
Daarnaast vind ik mijn persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk, communiceer ik hier graag over via diverse (eigen ontwikkelde) communicatiekanalen, en zoek ik de rust op door regelmatig te mediteren. 
 
continu in ontwikkeling