Groei naar waardige bijdrage 

Ease

Ontwikkelen van een Hunter Douglas universele motor voor de zonwering assembleurs, voorzien van afstandsbediening en integreerbaar met Smart Home.

Dit was de vraag die ik kreeg van de divisie directeur. 
Zoals ik al mijn projecten start ben ik begonnen met het opstellen van de probleemstelling en ben ik me gaan verdiepen in de, voor mij nieuwe, wereld van het motoriseren van zonwering vanuit Hunter Douglas.
 
Na helderheid over de verwachtingen (lees onderzoek niet benodigd), ben ik in samenwerking met de betreffende divisie directeur een strategisch concept gaan ontwikkelen.
 
 
Op basis van de interne aanwezige kennis is concept Ease ontwikkeld. In samenwerking met inkoop is er een procedure opgesteld voor het inkopen van de gewenste afstandsbediening, en met de interne motorisatie engineers, gevestigd in Duitsland, is er conceptueel een motor ontwikkeld. 
 
Dit concept is gepresenteerd aan de familie Sonnenberg, en is goedgekeurd voor verdere ontwikkeling. 
Suzanne is een echte teamplayer en draagt samenwerking hoog in het vaandel. Leergierig, zelfstandig, positief ingesteld, analytisch en vastberaden aangevuld met een flinke portie enthousiasme. Bovendien heeft ze een groot gevoel voor humor en biedt ze een luisterend oor. Ik heb met veel plezier met Suzanne samengewerkt en kijk er positief op terug.
Ingrid Verdeijen - Product manager