Design Strategist

Achtergrond

Als kind was ik al bezig met het realiseren van de juiste beleving.
Ik speelde muziek, ik maakte mijn eigen choreografie in diverse dansstijlen op verschillende muzieksoorten en leefde mezelf volledig in, in het verhaal dat ik wilde overbrengen via muziek en dans.
 
Tijdens het MBO ben ik meubels gaan maken en interieurs gaan inrichten voor het creëren van de gewenste gastvrije omgeving. Elk item/interieur is begonnen met een thema, een verhaal dat ik tot uiting bracht. Hier ben ik me verder in gaan verdiepen, om met kwalitatief hoogwaardige ondersteunende oplossingen te kunnen komen.
 
Ik ben de bacheloropleiding Industrieel Ontwerpen gaan volgen. Naast mijn studie ben ik in de horeca gaan werken waar ik diverse rollen heb vervuld om een plezierige gastvrije beleving te realiseren. Ook heb ik hoogwaardige luxe meubels verkocht vanuit een luxe ingerichte showroom waar een exclusieve gastvrije beleving van belang was in het verkoopproces.
Om 1. het juiste te verhaal te kunnen ontwikkelen voor de massa, 2. in de juiste ondersteunende oplossingen te kunnen voorzien en 3. de massa hiermee te bereiken, ben ik de masteropleiding Strategic Product Design gaan volgen.
 
In mijn loopbaan heb ik diverse rollen vervuld voor diverse type bedrijven, van MKB tot multinationals en van product leveranciers tot dienstverlenende aanbieders, om ervaring op te kunnen doen in het business proces, en om de gewenste interne en/of externe beleving uiting te geven.
 
Het creëren van de ultieme beleving binnen diverse contexten in de leefomgeving gaat als een rode draad door mijn leven, waar ik met veel plezier, hartstocht en passie mezelf aan geef voor een waardig resultaat.